Ծնեբեկը խմորի մեջ (Խրոմապատիկ) - Սառը ուտեստներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.29.43
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 5
ՀՅՈՒՐԵՐ 5
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Ծնեբեկը խմորի մեջ (Խրոմապատիկ)
26.01.2011, 19.13.11
Պատրաստման եղանակը :
Ծնեբեկը կլպել այնպես, որ գլխիկները չվնասվեն, լվանալ, գլուխները մի կողմի դասավորել, փնջով կապել, դնել եռացող աղաջրի մեջ և եփել 20-25 րոպե: Դրանից հետո լցնել քամիչի մեջ, սառեցնել և լայնակի կտրել 3-4 սմ.: Առանձին խմոր պատրաստել (ինչպես ալադիի համար), փնջերը դնել խմորի մեջ, տապակել մեծ քանակութկամբ ձեթի մեջ և սառեցնել:
Պարունակություն :
150 գ. ծնեբեկի համար վերցնել 50 գ. ալյուր, 15 գ. ձեթ, աղն ըստ ճաշակի:

Добавил: Aro |
Просмотров: 504 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz