Հինգշաբթի, 18.04.2024, 06.55.31
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Դանդուրով աղցան
26.01.2011, 14.50.51
Պատրաստման եղանակը :
Դանդուրը լվանալ, լցնել եռացած աղաջրի մեջ, հետո քամել և սառեցնել: Դանդուրը լցնել ափսեի մեջ, խառնել ծեծած սխտորի հետ, վրան լցնել քացախ, համեմ և մաղադանոս:
Պարունակություն :
200 գ. դանդուրի համար վերցնել 80 գ. սխտոր, աղ, քացախ, համեմ և մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 900 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz