Այս ամենը անվճար է
Դանդուրով աղցան
|
26.01.2011, 14.50.51 |
Պատրաստման եղանակը :
| Դանդուրը լվանալ, լցնել եռացած աղաջրի մեջ, հետո քամել և սառեցնել: Դանդուրը լցնել ափսեի մեջ, խառնել ծեծած սխտորի հետ, վրան լցնել քացախ, համեմ և մաղադանոս:
| Պարունակություն :
| 200 գ. դանդուրի համար վերցնել 80 գ. սխտոր, աղ, քացախ, համեմ և մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 900
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|