Այս ամենը անվճար է
Սիբեխով աղցան
|
26.01.2011, 14.46.56 |
Պատրաստման եղանակը :
| Սիբեխը ջոկել, լավ լվանալ, լցնել եռացրած աղաջրի մեջ, թողնել մեջը մինչև պատրաստի լինի, հետո քամել և սառեցնել: Սիբեխը լցնել աղցանամանի մեջ, վրան շաղ տալ համեմ ու մաղադանոս: Քացախը և ծեծած սխտորը մատուցել առանձին:
| Պարունակություն :
| 200 գ. սիբեխի համար վերցնել 8 գ. աղ, քացախ, համեմ և մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1355
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|