Հինգշաբթի, 28.03.2024, 23.44.24
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Սիբեխով աղցան
26.01.2011, 14.46.56
Պատրաստման եղանակը :
Սիբեխը ջոկել, լավ լվանալ, լցնել եռացրած աղաջրի մեջ, թողնել մեջը մինչև պատրաստի լինի, հետո քամել և սառեցնել: Սիբեխը լցնել աղցանամանի մեջ, վրան շաղ տալ համեմ ու մաղադանոս: Քացախը և ծեծած սխտորը մատուցել առանձին:
Պարունակություն :
200 գ. սիբեխի համար վերցնել 8 գ. աղ, քացախ, համեմ և մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1355 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz