Երեքշաբթի, 16.04.2024, 21.32.37
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Սիսեռով դոլմա՝ խաղողի տերևներով
26.01.2011, 18.57.25
Պատրաստման եղանակը :
Պատրաստվում է ոսպով դոլմայի նման (նայել նախորդ բաղադրատոմսը) ՝ օգտագործում ենք ոլոռ և բրինձ:
Պարունակություն 
30 գ. կլպած սիսեռի համար վերցնել 10 գ. բրինձ, 15 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. արևածաղկի ձեթ, 10 գ. ծիրանաչիր, 10 գ. ալբուխար, 10 գ. չամիչ, 50 գ. խաղողի տերև, աղ, համեմ, ուրց, նանա, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1104 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz