Այս ամենը անվճար է
Սմբուկ՝ լցոնած մածունով և սխտորով
|
26.01.2011, 12.36.51 |
Պատրաստման եղանակը :
| Պտղակոթից մաքրած սմբուկը խորովել շիկացած ածուխի վրա, կլպել և դնել տաքացրած ձեթով կաթսայի մեջ: Սմբուկի վրա լցնել կիտրոնահյութ, աղ և տապակել բոլոր կողմերից: Կծու բիբարը սխտորի հետ աղալ մսաղացով, վրան աղ լցնել և խառնել՝ մինչև միատարր զանգված դառնա: Տապակած սմբուկը դնել ափսեի մեջ, վրան լցնել պղպեղով ու սխտորով պատրաստված զանգվածը (հարած մածունով) և սառեցնել: Մատուցելուց առաջ ձևավորել կրակի վրա խորոված և կլպած կանաչ պղպեղով, կանաչու տերևներով:
| Պարունակություն :
| 120 գ. սմբուկի համար վերցնել 30 գ. ձեթ, 20 գ. կծու կանաչ պղպեղ, 2 հատ քաղցր կանաչ պղպեղ, 2 գ. սխտոր, 10 գ. կիտրոն, 50 գ. մածուն, աղ, կանաչի՝ ըստ ճաշակի:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 795
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|