Չորեքշաբթի, 24.04.2024, 09.43.37
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Սպանախով աղցան
26.01.2011, 14.42.57
Պատրաստման եղանակը :
Սպանախը լվանալ, կտրել (մեծ-մեծ), լցնել եռացող աղաջրի մեջ և եփել: Եփելուց հետո քամել և սառեցնել: Սպանախը լցնել աղցանամանի մեջ, վրան լցնել աղ և քացախ: Առանձին մատուցել ծեծած սխտոր
Պարունակություն
 250 գ. սպանախի համար վերցնել 15 գ. քացախ, 2 գ. սխտոր, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 2078 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz