Սպանախով աղցան - Սառը ուտեստներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երեքշաբթի, 17.01.2017, 11.58.37
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 3
ՀՅՈՒՐԵՐ 3
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Սպանախով աղցան
26.01.2011, 14.42.57
Պատրաստման եղանակը :
Սպանախը լվանալ, կտրել (մեծ-մեծ), լցնել եռացող աղաջրի մեջ և եփել: Եփելուց հետո քամել և սառեցնել: Սպանախը լցնել աղցանամանի մեջ, վրան լցնել աղ և քացախ: Առանձին մատուցել ծեծած սխտոր
Պարունակություն
 250 գ. սպանախի համար վերցնել 15 գ. քացախ, 2 գ. սխտոր, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1127 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2017
Сделать бесплатный сайт с uCoz