Այս ամենը անվճար է
Տապակած կարմիր լոբի
|
26.01.2011, 15.07.47 |
Պատրաստման եղանակը :
| Լոբին խաշել, քամել և տապակել ձեթի մեջ, ավելացնել տապակած գլուխ սոխ, պղպեղ, խառնել և վրան համեմ ցանել: ՈՒտեստը կարելի է մատուցել ինչպես սառը, այնպես էլ տաք վիճակում:
| Պարունակություն :
| 80 գ. լոբու համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. ձեթ, աղ, պղպեղ, համեմ` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 2498
| Рейтинг: 2.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|