Խաշած լեզու - Սառը ուտեստներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.25.57
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սառը ուտեստներ

Խաշած լեզու
26.01.2011, 19.20.51
Պատրաստման եղանակը :
Տավարի կամ գառան լեզուն լավ լվանալ, դանակով քերել վրայի շերտը, նորից լվանալ, դնել կաթսայի մեջ, վրան լցնել եռման ջուր, հասցնել եռման աստիճանի և շարունակել եփել թույլ կրակի վրա: Խաշած լեզուն 10-15 րոպե ընկղմել սառը ջրի մեջ, հետո հանել կաշին, աղ անել և փաթաթել անձեռոցիկի մեջ: Սառած լեզուն կտրել կտորներով և դնել ափսեի մեջ: Ծովաբողկը (ժախուկ) քացախի հետ մատուցել առանձին: Այն պատրաստվում է հետևյալ կերպ - ծովաբողկի մաքրած արմատները անցկացնել քերիչով, լուծել գինու քացախի մեջ, ավելացնել աղ, շաքար և խառնել:
Պարունակություն :
125 գ. լեզվի համար վերցնել աղ` ըստ ճաշակի, 100 գ. ծովաբողկի համար՝ 200 գ. քացախ, շաքար` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 747 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz