ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Խաշած լեզու
|
26.01.2011, 19.20.51 |
Պատրաստման եղանակը :
| Տավարի կամ գառան լեզուն լավ լվանալ, դանակով քերել վրայի շերտը, նորից լվանալ, դնել կաթսայի մեջ, վրան լցնել եռման ջուր, հասցնել եռման աստիճանի և շարունակել եփել թույլ կրակի վրա: Խաշած լեզուն 10-15 րոպե ընկղմել սառը ջրի մեջ, հետո հանել կաշին, աղ անել և փաթաթել անձեռոցիկի մեջ: Սառած լեզուն կտրել կտորներով և դնել ափսեի մեջ: Ծովաբողկը (ժախուկ) քացախի հետ մատուցել առանձին: Այն պատրաստվում է հետևյալ կերպ - ծովաբողկի մաքրած արմատները անցկացնել քերիչով, լուծել գինու քացախի մեջ, ավելացնել աղ, շաքար և խառնել:
| Պարունակություն :
| 125 գ. լեզվի համար վերցնել աղ` ըստ ճաշակի, 100 գ. ծովաբողկի համար՝ 200 գ. քացախ, շաքար` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1510
| Рейтинг: 5.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |