Արիշտայի պատրաստման մեթոդները - Սնկով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.35.02
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 4
ՀՅՈՒՐԵՐ 4
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սնկով ապուրներ

Արիշտայի պատրաստման մեթոդները
03.02.2011, 11.26.49
Պատրաստման եղանակը :
Ալյուրը մաղել, բուրգի նման վրա բերել, մեջտեղում փոս անել, ձու և ջուր լցնել, ավելացնել աղ և հունցել խմորը այնքան, մինչև դառնա ամուր և ձգվող: Խմորը բաժանել մի քանի մասի և յուրաքանչյուր մասը բացել 1-1,5 մմ հաստությամբ շերտով: Խմորի շերտերը փաթաթել ռուլետի նման և կտրել 3-4 մմ լայնությամբ: Պատրաստի արիշտան չորացնել բաց օդում, իսկ վերջում դնել ջեռոցի մեջ և պահել այնքան, մինչև վարդագույն դառնա:

Պարունակություն :
1 կգ չորացրած արիշտա պատրաստելու համար վերցնել 950 գ. ալյուր (բարձր տեսակի), 400 գ. ջուր, 4 ձու, 20 գ. աղ:
Добавил: Aro |
Просмотров: 972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz