Երեքշաբթի, 19.03.2024, 12.19.43
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սնկով ապուրներ

Սնկապուր արիշտայով
03.02.2011, 11.01.09
Պատրաստման եղանակը :
Պատրաստել սնկով արգանակ, քամել, խաշած սնկերը մանր կտրատել և տապակել յուղով: Քամած տաք արգանակի մեջ լցնել տապակած սնկերը, մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ: Արիշտան (Նայել հաջորդ բաղադրատոմսը) կամ վերմիշելը 3-5 րոպե պահել եռման ջրում, լցնել քամիչի մեջ, հետո լցնել եռացող ապուրի մեջ և եփել:

Պարունակություն
20 գ. չորացրած սնկի համար վերցնել 20 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. յուղ, 100 գ. կարտոֆիլ, 20 գ. արիշտա (կամ վերմիշել), աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 958 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz