ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Սնկապուր արիշտայով
|
03.02.2011, 11.01.09 |
Պատրաստման եղանակը :
| Պատրաստել սնկով արգանակ, քամել, խաշած սնկերը մանր կտրատել և տապակել յուղով: Քամած տաք արգանակի մեջ լցնել տապակած սնկերը, մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ: Արիշտան (Նայել հաջորդ բաղադրատոմսը) կամ վերմիշելը 3-5 րոպե պահել եռման ջրում, լցնել քամիչի մեջ, հետո լցնել եռացող ապուրի մեջ և եփել:
| Պարունակություն
| 20 գ. չորացրած սնկի համար վերցնել 20 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. յուղ, 100 գ. կարտոֆիլ, 20 գ. արիշտա (կամ վերմիշել), աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 958
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |