ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Սնկապուր գարեձավարով
|
03.02.2011, 10.59.46 |
Պատրաստման եղանակը :
| Տավարի մսով արգանակ պատրաստել և քամել, միսը առանձնացնել ոսկորներից և կտրել 40-50 գ. կտորներով: Տաք քամած արգանակի մեջ լցնել ջոկած և լվացած գարեձավարը, սոխեռածը, աղ և եփել թույլ կրակի վրա: Չորացրած սնկերը լվանալ, 3-4 ժամ թրջել ջրի մեջ և եփել նույն ջրում: Խաշած ջուրը քամել, սնկերը մանր կտրատել և ջրի հետ մեկտեղ ավելացնել ապուրին: Այնուհետև լցնել խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլ, աղ անել և ապուրը թեթևակի եփել: Մատուցելիս ապուրով ափսեի մեջ կիտրոնի հյութ լցնել:
| Պարունակություն
| 125 գ մսի համար վերցնել 20 գ. չորացրած սունկ, 10 գ. հալած յուղ, 20 գ. գարեձավար, 20 գ. գլուխ սոխ, 80 գ. կարտոֆիլ, 1/4 կիտրոն, աղ, համեմ` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 937
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |