Սնկապուր գարեձավարով - Սնկով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.34.52
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Սնկով ապուրներ

Սնկապուր գարեձավարով
03.02.2011, 10.59.46
Պատրաստման եղանակը :
Տավարի մսով արգանակ պատրաստել և քամել, միսը առանձնացնել ոսկորներից և կտրել 40-50 գ. կտորներով: Տաք քամած արգանակի մեջ լցնել ջոկած և լվացած գարեձավարը, սոխեռածը, աղ և եփել թույլ կրակի վրա: Չորացրած սնկերը լվանալ, 3-4 ժամ թրջել ջրի մեջ և եփել նույն ջրում: Խաշած ջուրը քամել, սնկերը մանր կտրատել և ջրի հետ մեկտեղ ավելացնել ապուրին: Այնուհետև լցնել խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլ, աղ անել և ապուրը թեթևակի եփել: Մատուցելիս ապուրով ափսեի մեջ կիտրոնի հյութ լցնել:

Պարունակություն
125 գ մսի համար վերցնել 20 գ. չորացրած սունկ, 10 գ. հալած յուղ, 20 գ. գարեձավար, 20 գ. գլուխ սոխ, 80 գ. կարտոֆիլ, 1/4 կիտրոն, աղ, համեմ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 337 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz