ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Գանձակով ապուր
|
29.01.2011, 18.41.13 |
Պատրաստման եղանակը :
| Գանձակի վրա սառը ջուր լցնել և առանց աղի եփել այնքան, մինչև սպեցիֆիկ հոտը վերանա, որից հետո խաշած ջուրը թափել, վրան թարմ ջուր լցնել և եփել: Խաշած գանձակը մանր կտրատել, իսկ արգանակը քամել: Գանձակի կտորները լցնել քամած արգանակի մեջ և եփել: Առանձին ամանի մեջ հարել ձվի դեղնուցը, ավելացնել քացախ, լավ խառնել. դեղնուցները լցնել ապուրի մեջ, եփել, բայց չեռացնել, որ չգնդվեն: Մատուցելիս վրան մաղադանոս շաղ տալ: Ծեծած սխտորը, աղը և պղպեղը մատուցել առանձին:
| Պարունակություն :
| 200 գ. գանձակի համար վերցնել 1/2 ձու, 3 գ. քացախ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 801
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |