Գանձակով ապուր - Տավարի մսով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.20.55
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 3
ՀՅՈՒՐԵՐ 3
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Գանձակով ապուր
29.01.2011, 18.41.13
Պատրաստման եղանակը :
Գանձակի վրա սառը ջուր լցնել և առանց աղի եփել այնքան, մինչև սպեցիֆիկ հոտը վերանա, որից հետո խաշած ջուրը թափել, վրան թարմ ջուր լցնել և եփել: Խաշած գանձակը մանր կտրատել, իսկ արգանակը քամել: Գանձակի կտորները լցնել քամած արգանակի մեջ և եփել: Առանձին ամանի մեջ հարել ձվի դեղնուցը, ավելացնել քացախ, լավ խառնել. դեղնուցները լցնել ապուրի մեջ, եփել, բայց չեռացնել, որ չգնդվեն: Մատուցելիս վրան մաղադանոս շաղ տալ: Ծեծած սխտորը, աղը և պղպեղը մատուցել առանձին:

Պարունակություն :
 200 գ. գանձակի համար վերցնել 1/2 ձու, 3 գ. քացախ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 271 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz