ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Մանթիով ապուր
|
29.01.2011, 12.56.19 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոսկորներից արգանակ պատրաստել: Փափուկ միսը երկու անգամ անցկացնել մսաղացով: Ավելացնել սոխեռած, մաղադանոս, պղպեղ, աղ և լավ խառնել: Ալյուրը մաղել, մեջտեղում փոս սարքել և մեջը լցնել ձու, մի քիչ ջուր և արագ խմոր պատրաստել: Խմորից 1-2 մմ. հաստությամբ երկու շերտ պատրաստել: Շերտի եզրերից 1-2 սմ. խորությամբ տեղ-տեղ դնել պատրաստված զանգվածից 8-10 գ.: Խմորի եզրերին ձու քսե,լ ծածկել խմորը մյուս շերտով: Կլորաձև կտրել խմորը խճողակի հետ, եզրերը լավ կպցնել միմյանց: Պատրաստի մանթիները լցնել քամած, եռման արգանակի մեջ և եփել թույլ կրակի վրա, մինչև դրանք բարձրանան ջրի երեսին: Մանթիները մատուցել սխտորած մածունի հետ, իսկ մսի արգանակը մատուցել առանձին:
| Պարունակություն :
| 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 15 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. յուղ, 50 գ. ալյուր, 1/2 ձու, 50 գ. մածուն; աղ, պղպեղ, մաղադանոս, սխտորն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 883
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |