Հինգշաբթի, 25.04.2024, 12.47.39
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Մանթիով ապուր
29.01.2011, 12.56.19
Պատրաստման եղանակը :
Ոսկորներից արգանակ պատրաստել: Փափուկ միսը երկու անգամ անցկացնել մսաղացով: Ավելացնել սոխեռած, մաղադանոս, պղպեղ, աղ և լավ խառնել: Ալյուրը մաղել, մեջտեղում փոս սարքել և մեջը լցնել ձու, մի քիչ ջուր և արագ խմոր պատրաստել: Խմորից 1-2 մմ. հաստությամբ երկու շերտ պատրաստել: Շերտի եզրերից 1-2 սմ. խորությամբ տեղ-տեղ դնել պատրաստված զանգվածից 8-10 գ.: Խմորի եզրերին ձու քսե,լ ծածկել խմորը մյուս շերտով: Կլորաձև կտրել խմորը խճողակի հետ, եզրերը լավ կպցնել միմյանց: Պատրաստի մանթիները լցնել քամած, եռման արգանակի մեջ և եփել թույլ կրակի վրա, մինչև դրանք բարձրանան ջրի երեսին: Մանթիները մատուցել սխտորած մածունի հետ, իսկ մսի արգանակը մատուցել առանձին:

Պարունակություն :
 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 15 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. յուղ, 50 գ. ալյուր, 1/2 ձու, 50 գ. մածուն; աղ, պղպեղ, մաղադանոս, սխտորն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 883 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz