Մսապուր` սերկևիլով - Տավարի մսով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.25.32
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Մսապուր` սերկևիլով
27.01.2011, 16.22.21
Պատրաստման եղանակը :
Տավարի մսից արգանակ պատրաստել և քամել, իսկ միսը կտորներով կտրել: Սերկևիլը առանց մաքրելու կտրել տորներով, միջուկը մաքրել և եփել շաքարի հետ: Եռման, քամած արգանակի մեջ լցնել տապակած սոխը, եփած սերկևիլը իր հյութով, մսի կտորները, մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ և եփել: Ապուրը մատուցել վրան կանաչի ցանած:
Պարունակություն :
125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. ալած յուղ, 100 գ. կարտոֆիլ, 100 գ. սերկևիլ, 30 գ. շաքար, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 308 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz