ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Մսապուր` սերկևիլով
|
27.01.2011, 16.22.21 |
Պատրաստման եղանակը :
| Տավարի մսից արգանակ պատրաստել և քամել, իսկ միսը կտորներով կտրել: Սերկևիլը առանց մաքրելու կտրել տորներով, միջուկը մաքրել և եփել շաքարի հետ: Եռման, քամած արգանակի մեջ լցնել տապակած սոխը, եփած սերկևիլը իր հյութով, մսի կտորները, մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ և եփել: Ապուրը մատուցել վրան կանաչի ցանած:
| Պարունակություն :
| 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. ալած յուղ, 100 գ. կարտոֆիլ, 100 գ. սերկևիլ, 30 գ. շաքար, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 867
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |