Մսապուր բազուկով - Տավարի մսով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.21.16
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Մսապուր բազուկով
27.01.2011, 16.23.44
Պատրաստման եղանակը :
Պատրաստել արգանակ և քամել: Եփած միսը կտրել կտորներով: Ծղոտաձև կտրած բազուկը շոգեխաշել կարագով: Առանձին բովել ալյուր (ալյուրը պետք է դառնա դեղին գույն) և լուծել արգանակի մեջ՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի գնդիկներ չառաջանան: Լուծված ալյուրը լցնել մնացած արգանակի մեջ, ավելացնել պատրատի բազուկը, մսի կտորները, աղ, պղպեղ և եփել 8-10 րոպե: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:
Պարունակություն :
125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 200 գ. բազուկ, 15 գ. հալած յուղ, 3 գ. ալյուր, աղ, պղպեղ, մաղադանոս:
Добавил: Aro |
Просмотров: 269 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz