Այս ամենը անվճար է
Մսապուր բազուկով
|
27.01.2011, 16.23.44 |
Պատրաստման եղանակը :
| Պատրաստել արգանակ և քամել: Եփած միսը կտրել կտորներով: Ծղոտաձև կտրած բազուկը շոգեխաշել կարագով: Առանձին բովել ալյուր (ալյուրը պետք է դառնա դեղին գույն) և լուծել արգանակի մեջ՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի գնդիկներ չառաջանան: Լուծված ալյուրը լցնել մնացած արգանակի մեջ, ավելացնել պատրատի բազուկը, մսի կտորները, աղ, պղպեղ և եփել 8-10 րոպե: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:
| Պարունակություն :
| 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 200 գ. բազուկ, 15 գ. հալած յուղ, 3 գ. ալյուր, աղ, պղպեղ, մաղադանոս: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 809
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|