Այս ամենը անվճար է
Մսով ապուր` բրնձով ու փիփերթով
|
29.01.2011, 13.03.21 |
Պատրաստման եղանակը :
| Տավարի մսից արգանակ պատրաստել և քամել: Միսը առանձնացնել ոսկորներից և կտրել 40-50 գ. կտորներով: Տաք արգանակի մեջ լցնել մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, կարագով տապակած սոխ, աղ և դնել թույլ կրակի վրա: 10-15 րոպե հետո ավելացնել սալորներ, բրինձ, կարագով լավ բովված ցորենի ալյուր, մեծ կտրատած փիփերթ, խաշած միսը, եռացնել ու վերցնել կրակի վրայից:
| Պարունակություն :
| 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 100 գ. կարտոֆիլ, 20 գ. բրինձ, 25 գ.գլուխ սոխ, 15 գ. հալած յուղ, 3 գ. ալյուր, 10 գ. սալոր, 120 գ. փիփերթ, աղն ըստ ճաշակի:. |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1541
| Рейтинг: 4.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|