Մսով ապուր` բրնձով ու փիփերթով - Տավարի մսով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.37.54
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Մսով ապուր` բրնձով ու փիփերթով
29.01.2011, 13.03.21
Պատրաստման եղանակը :
Տավարի մսից արգանակ պատրաստել և քամել: Միսը առանձնացնել ոսկորներից և կտրել 40-50 գ. կտորներով: Տաք արգանակի մեջ լցնել մեծ կտորներով կտրած կարտոֆիլ, կարագով տապակած սոխ, աղ և դնել թույլ կրակի վրա: 10-15 րոպե հետո ավելացնել սալորներ, բրինձ, կարագով լավ բովված ցորենի ալյուր, մեծ կտրատած փիփերթ, խաշած միսը, եռացնել ու վերցնել կրակի վրայից:

Պարունակություն :
 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 100 գ. կարտոֆիլ, 20 գ. բրինձ, 25 գ.գլուխ սոխ, 15 գ. հալած յուղ, 3 գ. ալյուր, 10 գ. սալոր, 120 գ. փիփերթ, աղն ըստ ճաշակի:.
Добавил: Aro |
Просмотров: 761 | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz