Այս ամենը անվճար է
Տավարի մսով ապուր` ծնեբեկով
|
29.01.2011, 18.29.30 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ծնեբեկը մաքրել կոշտ ցողուններից, կտրել, լվանալ, եփել աղաջրի մեջ քամել: Տավարի քամած տաք արգանակի մեջ լցնել մանր կտրատած ու տապակած կարտոֆիլ և եփել թույլ կրակի վրա: Հետո ապուրին ավելացնել խաշած ծնեբեկը, բոված և արգանակի մեջ լուծված ալյուրը և եռացնել: Մատուցելուց 5 րոպե առաջ ապուրին ավելացնել շաֆրանի թուրմ: Շաֆրանի թուրմը պատրաստել ինչպես չխրթմայինը: Ապուրը մատուցել` վրան մաղադանոս շաղ տված:
| Պարունակություն
| 125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 150 գ. ծնեբեկ, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. յուղ, 100 գ. կարտոֆիլ, 3 գ. ալյուր, աղ, շաֆրան, մաղադանոս` ըստ ճաշակի |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1099
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|