Տավարի մսով ապուր` ծնեբեկով - Տավարի մսով ապուրներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.27.22
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 5
ՀՅՈՒՐԵՐ 5
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Տավարի մսով ապուրներ

Տավարի մսով ապուր` ծնեբեկով
29.01.2011, 18.29.30
Պատրաստման եղանակը : 

Ծնեբեկը մաքրել կոշտ ցողուններից, կտրել, լվանալ, եփել աղաջրի մեջ քամել: Տավարի քամած տաք արգանակի մեջ լցնել մանր կտրատած ու տապակած կարտոֆիլ և եփել թույլ կրակի վրա: Հետո ապուրին ավելացնել խաշած ծնեբեկը, բոված և արգանակի մեջ լուծված ալյուրը և եռացնել: Մատուցելուց 5 րոպե առաջ ապուրին ավելացնել շաֆրանի թուրմ: Շաֆրանի թուրմը պատրաստել ինչպես չխրթմայինը: Ապուրը մատուցել` վրան մաղադանոս շաղ տված:



Պարունակություն
125 գ. տավարի մսի համար վերցնել 150 գ. ծնեբեկ, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. յուղ, 100 գ. կարտոֆիլ, 3 գ. ալյուր, աղ, շաֆրան, մաղադանոս` ըստ ճաշակի
Добавил: Aro |
Просмотров: 431 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz