Երկուշաբթի, 16.06.2025, 11.11.46
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ
ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Կանաչ ոլոռով ընկույզներ
26.01.2011, 13.12.16
Պատրաստման եղանակը :
Խաշած ոլոռը աղալ մսաղացով, ավելացնել մաքրած ընկույզ, ցողունից մաքրած քիշմիշ, հիլ, ոլոռի ջրով պատրաստած շաֆրանի թուրմ (1 բաժնին 50 գ.) խառնել և ստացված զանգվածից ընկույզի մեծության գնդիկներ պատրաստել կամ պաշտետի ձև տալ:
Պարունակություն :
 80 գ. ոլոռի համար վերցնել 30 գ. ընկույզ, 30 գ. քիշմիշ, 15 հ. հիլ, շաֆրան:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1055 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2025
Сделать бесплатный сайт с uCoz