Այս ամենը անվճար է 
 
"Մասուրով կիսել" 
|     | 
13.02.2011, 23.40.17 |  
Պատրաստման եղանակը :
  |  Պատրաստել մասրամածուն վերը նշված բաղադրատոմսի նման (Նայել ՙՄասրամածուն՚ բաղադրատոմսը), ավելացնել կարտոֆիլի ալյուր` սառը ջրով լուծած, շաքար, անընդհատ խառնելով եռման աստիճանի հասցնել: Կիսելը մատուցել սառը վիճակում:
 
  |  Պարունակություն :
  | 120 գ թարմ կամ 40 գ. չորացրած մասուրի համար վերցնել 10 գ. կարտոֆիլի ալյուր, 20 գ. շաքար: |  
  |  
|  Добавил: Aro |  
  
 |  
| Просмотров: 954
| Рейтинг: 3.0/1 |  
 
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [  Регистрация |  Вход ]  
 |