Այս ամենը անվճար է
Սպիտակ գիլասի մուրաբա
|
17.08.2013, 22.55.43 |
 | Բաղադրությունը1 կգ. կեռաս, 1.2 կգ. շաքարավազ, 150-200 գր. ջուր, 1 փաթեթ վանիլին: | Պատրաստման եղանակներըԿեռասն ընտրել, պոչերը հեռացնել, սառը ջրով լվանալուց հետո կորիզը նույնպես հեռացնել: Շաքարավազով օշարակ պատրաստել, ավելացնել վանիլին, պտուղները լցնել մեջը և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ լինելը: Եփման վերջում առաջացած փրփուրը հավաքել: ՄԻ փոքր սառչելուց հետո լցնել ապակյա տարայի մեջ, բերանը փակել, պահել չոր և հով տեղում: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 4655
| Рейтинг: 1.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|