Այս ամենը անվճար է
Արիշտայի պատրաստման մեթոդները
|
03.02.2011, 11.26.49 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ալյուրը մաղել, բուրգի նման վրա բերել, մեջտեղում փոս անել, ձու և ջուր լցնել, ավելացնել աղ և հունցել խմորը այնքան, մինչև դառնա ամուր և ձգվող: Խմորը բաժանել մի քանի մասի և յուրաքանչյուր մասը բացել 1-1,5 մմ հաստությամբ շերտով: Խմորի շերտերը փաթաթել ռուլետի նման և կտրել 3-4 մմ լայնությամբ: Պատրաստի արիշտան չորացնել բաց օդում, իսկ վերջում դնել ջեռոցի մեջ և պահել այնքան, մինչև վարդագույն դառնա:
| Պարունակություն :
| 1 կգ չորացրած արիշտա պատրաստելու համար վերցնել 950 գ. ալյուր (բարձր տեսակի), 400 գ. ջուր, 4 ձու, 20 գ. աղ: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 2090
| Рейтинг: 4.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|