Այս ամենը անվճար է
Սնկապուր
|
03.02.2011, 10.58.07 |
Պատրաստման եղանակը :
| Չորացրած սնկերը լավ լվանալ, 3-4 ժամ թրջել և այդ ջրում էլ եփել: Ջուրը քամել, խաշած սնկերը մանր կտրել և նորից լցնել արգանակի մեջ: Ապուրին ավելացնել մեծ կտորներով կտրատած կարտոֆիլ, սոխեռած, ջոկած և լվացած բրինձ: Աղ անել և եփել:
| Պարունակություն :
| 120 գ. չորացրած սնկի համար վերցնել 100 գ. կարտոֆիլ, 15 գ. յուղ, 25 գ. բրինձ, աղ, պղպեղ և մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1072
| Рейтинг: 1.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|