Շաբաթ, 27.04.2024, 07.13.11
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Աղցան Երևանյան
26.01.2011, 16.10.03
Պատրաստման եղանակը :
Վարունգը, սոխը կլպել, բուլղարական պղպեղը պտղակոթի կողմից մաքրել: Բանջարեղենը կտրել կլոր շերտերով: Համեմը, ռեհանը, մաղադանոսը մանր կտրել: Բանջարեղենը աղցանամանի մեջ դասավորել շարունակական շարքով այնպես, որ հերթով դրվեն լոլիկը, վարունգը, բուլղարական պղպեղը: Աղցանին լցնել աղ, աղացած սև պղպեղ, վերջում` սոխը, աղցանին ավելացնել քացախ և կանաչի:

Պարունակություն :
100 գ. լոլիկի համար վերցնել 75 գ. վարունգ, 25 գ. բուլղարական պղպեղ, 25 գ սոխ, 5 գ. պղպեղ, քացախ, կանաչ համեմ, ռեհան, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:


Добавил: Aro |
Просмотров: 1209 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz