ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Աղցան Երևանյան
|
26.01.2011, 16.10.03 |
Պատրաստման եղանակը :
| Վարունգը, սոխը կլպել, բուլղարական պղպեղը պտղակոթի կողմից մաքրել: Բանջարեղենը կտրել կլոր շերտերով: Համեմը, ռեհանը, մաղադանոսը մանր կտրել: Բանջարեղենը աղցանամանի մեջ դասավորել շարունակական շարքով այնպես, որ հերթով դրվեն լոլիկը, վարունգը, բուլղարական պղպեղը: Աղցանին լցնել աղ, աղացած սև պղպեղ, վերջում` սոխը, աղցանին ավելացնել քացախ և կանաչի:
| Պարունակություն :
| 100 գ. լոլիկի համար վերցնել 75 գ. վարունգ, 25 գ. բուլղարական պղպեղ, 25 գ սոխ, 5 գ. պղպեղ, քացախ, կանաչ համեմ, ռեհան, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
|
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1209
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |