ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
В категории объявлений: 7 Показано объявлений: 1-7 |
|
Сортировать по:
ԱՄՍԱԹՎԻ ·
Անվամբ ·
Վարկանիշի ·
Մեկնաբանումների ·
ԲԵՌՆՄԱՄԲ ·
ԴԻՏՎԱԾՈՒԹՅԱՄԲ
Պատրաստման եղանակները
Խմորը բացել և դնել յուղած տապակի վրա: Կտրատած սունկին ավելացնել 1 ճ.գդ. բուսական յուղ, մեկ պճեղ սխտոր, մեկ բաժակ սպիտակ գինի և եփել 15 րոպե, հետո աղ ցանել: Խմորին բուսական յուղ քսել, վրան լցնել լոլիկը, խոզապուխտի կտորները, սունկը և քերած պանիրը: Դնել նախօրոք տաքացրած ջեռոցի մեջ և թողնել 20 րոպե:
| Բաղադրությունը
Բաղադրությունը. խմորի համար. 250գր ալյուր, 25գր "ՀԱՑԹՈՒԽ” խմորիչ, 1 բաժակ կաթ, 1/2 թեյի գդալ աղ, 3 ճաշի գդալ բուսական յուղ:
Լցոնի համար. 300գր. մաքրած լոլիկ, 400գր. խոզապուխտ, 4 շերտ պանիր (բարակ կտորներ), 300գր սունկ, 1 պճեղ սխտոր, 1 բաժակ սպիտակ գինի, աղ:
|
|
Պատրաստման եղանակները Մի բաժակ ալյուր,շաքարավազ և ձեթ լավ հարել մինչև ստացվի պինդ խմոր և թողել 8 ժամ:Խմորը բացել 1սմ-ի չափով վրան քսել կակաո և մի քանի րել շոկոլադե կոմֆետներ շաել վրան:
Գազօջախի մեջ եփել 5 րոպե և մատուցել տաք վիճակում:
| Բաղադրությունը
250գր ալուր 1 ձու 175գր ձեթ 20գր շաքարավազ 12գր կակաո 100գր սև շոկոլադ
|
|
|
|
Պատրաստման եղանակները
Կարտոֆիլը մաքրել, կլորավուն կտրատել և դնել թավայի մեջ, (նախապես թավայի մեջ կալկա դնել): Այստեղ շարել կտրատված կարտոֆիլները, աղ ու պղպեղ անել: Եփել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում 20 րոպե: Մինչ կարտոֆիլը կեփվի, կտրատել բանջարեղենները, երշիկեղենը: Ձուն լավ հարել ավելացնել կաթը, աղն ու պղպեղը: Երբ կարտոֆիլը պատրաստ կլինի, դուրս հանել ջեռոցից, վրան ավելացնել սոխը, լոլիկը, բիբարը, երշիկեղենը, ձուն կաթի հետ և նորից դնել ջեռոցը եփել 30- 35 րոպե: Եր ժամանակը լրանա, դուրս հանել ուտեստը ջեռոցից վրան լցնել քերիչով անցկացված պանիրը և կրկին եփել 3-5 րոպե:
| Բաղադրությունը
12 հատ միջին կարտոֆիլ, 5 հատ միջին լոլիկ, 4 հատ գլուխ սոխ, 1 հատ բիբար, 4 հատ նրբերշիկ, 3 հատ երշիկ. 300 գր. հոլանդական պանիր, 4 ձու, կաթ, աղ, պղպեղ:
|
|
|
|
Պատրաստման եղանակները
Պատրաստել խմորիչով խմոր, թողնել որ բարձրանա, մեկ անգամ ևս լավ հունցել և փռել յուղած տապակի մեջ: Շամպինյոնն ու խոզապուխտը մանր կտրատել: Կտրատած շամպինյոնին ավելացնել բուսական յուղը, մանրացված սխտորը, լցնել սպիտակ գինին և եփել մոտ 15 րոպե: Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի: Խմորին քսել կարագ և ծածկել այն կտրատած լոլիկով, խոզապուխտի կտորներով, սնկով և ապա ամբողջը ծածկել պանրի շերտով: Պիցցան տեղադրել նախապես տաքացրած ջեռոցում և թխել 20 րոպե:
| Բաղադրությունը
Բաղադրությունը. խմորի համար. 1 բաժակ ալյուր, 20գր. "ՀԱՑԹՈՒԽ” խմորիչ, 1 բաժակ կաթ, 2 ձու, 1 ճաշի գդալ շաքարավազ, 1/2 թեյի գդալ աղ, 3 ճաշի գդալ բուսական յուղ:
Լցոնի համար. 4-5 հատ լոլիկ, 400գր. խոզապուխտ, 4 շերտ պանիր (նախընտրելի է շվեյցարական), 300գր. թարմ շամպինյոն, 1 պճեղ սխտոր, 1 բաժակ սպիտակ գինի, 1 ճաշի գդալ բուսական յուղ, աղ` ըստ ճաշակի:
|
|
|
|
Պատրաստման եղանակները
Պատրաստել խմորիչով խմոր, թողնել հասունանա, կրկին հունցել և դնել յուղած տապակին: Լոլիկները մաքրել կեղևից և մանր կտրատել: Խոզապուխտը երկարությամբ կտրատել: Խմորի վրա լցնել լոլիկը և կտրատած խոզապուխտը: Վրան դնել ձիթապտուղները, աղ, պղպեղ ցանել և լցնել քերած պանիրը: Ջեռոցում թխել 35 րոպե:
| Բաղադրությունը
Բաղադրությունը. խմորի համար. 1 բաժակ ալյուր, 25գր. "ՀԱՑԹՈՒԽ” խմորիչ, 1 բաժակ կաթ, 2 ձու, 1 ճաշի գդալ շաքարավազ, 1/2 թեյի գդալ աղ, 3 ճաշի գդալ բուսական յուղ: Լցոնի համար.
4-5 հատ միջին չափի լոլիկ,400գր. խոզապուխտ,2 ճաշի գդալ բուսական յուղ, նախընտրելի է ձիթապտղի, 100գր. քերած պանիր, 10-12 հատ ձիթապտուղ, աղացած սև պղպեղ, աղ` ըստ ճաշակի:
|
|
|
|
Պատրաստման եղանակները
Խմորի համար վերցնել բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և վերջում ավելացնել ալյուրը:
Այնուհետև խմորը կլորավուն բացել, վրան լոլիկի սոուսը քսել և ավելացնել
մնացաց բաղադրիչները (ինչպիսի հերթականությամբ դու կցանկանաք):
Եփել ջեռոցում 220 աստիճան ջերմությամբ 10 - 15 րոպե: | Բաղադրությունը
Խմորի համար`
250 գր. ալյուր,
2/3 ջուր,
1 ձու,
3 թգ. աղ,
4 թգ. շաքարավազ,
5 թգ. զեյթունի ձեթ,
1 թգ. դրոժ:
Միջուկի համար`
70 գր. լոլիկի սոուս,
120 գր. պանիր հոլանդական,
50 գր. վետչինա,
50 գր. լոլիկ,
30 գր. շամպինիոն,
20 գր. զեյթուն,
20 գր զեյթունի ձեթ, |
|
|
|
Պատրաստման եղանակները
Խմորի
համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկեցված մարգարինը, քերիչով
անցկացված թթվաշոռը և սոդան: Զանգվածը թողնել այդպես 5 րոպե (խմորը մի քիչ
պետք է բարձրանա): 5 րոպեից հետո աստիճանաբար լցնել ալյուրը և լավ խառնել:
Այնուհետև խմորից փոքրիկ պիցցայի խմորներ պատրաստել:
Միջուկի համար մայոնեզը և կետչուպը միասին հարել և քսել պիցցայի խմորին:
Ավելացնել կտրատված սոխը, երշիկը, կեղեվազրկված, կտրատված լոլիկը և
մանրացված ձուն, այս ամենին աղ ու պղպեղ անել: Վերջում ավելացնել քերիչով
անցկացված պանիրն ու մանրացված զեյթունը:
Եփել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում 20 րոպե: | Բաղադրությունը
Խմորի համար`
200 գր. թթվաշոռ,
200 գր. կարագ կամ մարգարին,
1 ձու,
1 ճգ. շաքարավազ,
1 թգ. սոդա,
2 բաժակ ալյուր:
Միջուկի համար`
150 գր. ապխտած երշիկ,
1 լոլիկ,
4 խաշած ձու,
150 գր. հոլանդական պանիր,
6-8 հատ կորիզը հանած զիթապտուղ,
1 միջին չափսի սխ,
3 ճգ. կետչուպ,
2 ճգ. մայոնեզ: |
|
|
|
|