Աղցան Լենինականի - Աղցան - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.25.22
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 6
ՀՅՈՒՐԵՐ 6
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Աղցան Լենինականի
26.01.2011, 16.09.35
Պատրաստման եղանակը :
Սմբուկը, բուլղարական պղպեղը, լոլիկը շարել շամփուրի վրա և խորովել շիկացած ածուխներիի վրա (առանց կրակի): Բանջարեղենը և գլուխ սոխը մաքրել, աղ անել, շարել կողք-կողքի և վրան մաղադանոս ցանել:

Պարունակություն :
50 գ.սմբուկի համար վերցնել 100 գ. լոլիկ, 25 գ. գլուխ սոխ, 25 գ. բուլղարական պղպեղ, աղ, սև պղպեղ, մաղադանոս՜ ըստ ճաշակի:

Добавил: Aro |
Просмотров: 423 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz