Ծաղկակաղամբով աղցան - Աղցան - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.27.54
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 5
ՀՅՈՒՐԵՐ 5
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Ծաղկակաղամբով աղցան
26.01.2011, 16.05.07
Պատրաստման եղանակը :
Ծաղկակաղմբը մաքրել վնասված ցողուններից, լցնել աղաջրով լցված կաթսայի մեջ (ջուրը պետք է ծածկի կաղամբին), ավելացնել մանրացրած կիտրոն և եռալու պահից սկսած 5-8 րոպե եփել: Պատրաստի կաղամբը հանել ջրից, սառեցնել, մանր կտրատել, լցնել աղցանամանի մեջ, վրան լցնել կիտրոնի հյութի հետ խառնած ձեթ, ցանել մանր կտրատած կանաչի և զարդարել ձիթապտուղով:
Պարունակություն :
200 գ. ծաղկակաղամբի համար վերցնել 10գ. ձեթ, 14 գ. կիտրոն, 15 գ. ձիթապտուղ, խառը կանաչի, աղ (աղաջրի համար) 6 գ.:
Добавил: Aro |
Просмотров: 610 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz