Չորեքշաբթի, 23.09.2020, 09.59.38
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Սմբուկով աղցան
26.01.2011, 12.43.15
Պատրաստման եղանակը :
Սմբուկները առանց յուղի դնել տաք թավայի մեջ և եփել: Երբ սմբուկները սառեն, կլպել, որից հետո մանր կտրել, դնել աղցանամանի մեջ, վրան լցնել ծեծած սխտոր և խառնել: Ձեթը խառնել քացախի, աղի, պղպեղի հետ, լցնել աղցանի վրա և զգուշորեն խառնել: Սմբուկների կողքին շարել լոլիկի կտորներ և վրան շաղ կտրատած մաղադանոս:
Պարունակություն :
100 գ. սմբուկի համար վերցնել 60 գ. լոլիկ, 2 գ. սխտոր, 20 գ. ձեթ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
Добавил: Aro |
Просмотров: 647 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz