Հինգշաբթի, 25.04.2024, 02.28.10
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Աղցան

Սմբուկը սխտորի միջուկով
26.01.2011, 23.41.29
Պատրաստման եղանակը :
Սմբուկը մաքրել պտղակոթից, կլպել, այնուհետև մի կողմից դանակով ճեղք բացել և գդալով հեռացնել միջուկը: Արդեն մաքրած սմբուկը 10-15 րոպե դնել աղաջրի մեջ: Սմբուկի միջուկը կտրատել, ավելացնել մանրացրած սխտոր, լվացած ու մանրացրած մաղադանոս և նեխուր, համեմ, սամիթ, համեմել աղով, պղպեղով, խառնել և տապակել ձեթով: Պատրաստի սմբուկները լցոնել այս միջուկով և մեկ շարքով շարել տաքացրած ձեթով թավայի մեջ՜ կտրած մասը վերև: Ավելացնել կլպած լոլիկ, աղ ցանել, ավելացնել մի քիչ ջուր (մեկ բաժնին 20 գ.), լցնել մանր կտրատած համեմ, սամիթ, փակել և 5 րոպե շոգեխաշել: Սմբուկը մատուցել շոգեխաշելուց հետո մնացած հյութով: Ուտեստը կարելի է մատուցել ինչպես սառը, այնպես էլ տաք վիճակում:
Պարունակություն :
200 գ. (3-4 հատ) սմբուկի համար վերցնել 5 գ. սխտոր, 50 գ. մաղադանոս և նեխուր, 5 գ. համեմ և սամիթ, 50 գ. լոլիկ, աղ, պղպեղ՜ ըստ ճաշակի:

Добавил: Aro |
Просмотров: 1003 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz