Այս ամենը անվճար է
Վարունգով և լոլիկով աղցան
|
26.01.2011, 12.50.01 |
Պատրաստման եղանակը :
| Լոլիկը և կլպած վարունգը կտրել բարակ կլորաշերտերով, լցնել աղցանամանի մեջ, վրան աղ և պղպեղ լցնել: Աղցանին լցնել քացախի հետ խառնած արևածաղկի ձեթ և մաղադանոս:
| Պարունակություն :
| 100 գ. վարունգի համար վերցնել 100 գ. լոլիկ, 15 գ. քացախ, 5 գ. արևածաղկի ձեթ, աղ, սև պղպեղ, մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1690
| Рейтинг: 5.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|