Ծնեբեկով սպաս - Ապուր - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.25.54
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ապուր

Ծնեբեկով սպաս
06.02.2011, 20.58.37
Պատրաստման եղանակը :
Պատրաստել վերը նշված բաղադրատոմսի ապուրը (Նայել սպասի պատրաստումը), բրնձի հետ ավելացնել մաքրած և մանր կտրատած ծնեբեկ և եփել, մինչև բրինձը և ծնեբեկը պատրաստ լինեն:

Պարունակություն :
200 գ. մածունի համար վերցնել 6 գ. ալյուր, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. յուղ, 35 գ. բրինձ, 100 գ. ծնեբեկ, 14 ձու, 6 գ. համեմ, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 491 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz