ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Ձավարով քաղցր ապուր
|
12.02.2011, 23.31.06 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ձավարը լվանալ, ջրով եփել, քամել: Պատրաստի ձավարը լցնել կաթսայի մեջ, վրան խաղողի հյութ լցնել և եփել: Կաթսան վերցնել կրակից, ավելացնել շաքար, կարագ, լավ խառնել, լցնել ծեծած դարչին, հոտավետ պղպեղ, ծեծած ընկույզ, լավ խառնել և լցնել ափսեների մեջ: Ապուրը կարելի է մատուցել և սառը, և տաք վիճակում:
| Պարունակություն :
| 40 գ. ձավարի համար վերցնել 250 գ. խաղողի հյութ, 10 գ. շաքար, 12 գ. ընկույզ, 15 գ. կարագ, դարչին, աղացած, հոտավետ պղպեղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 905
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |