Մասրամածուն - Ապուր - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 03.12.2016, 14.39.23
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 2
ՀՅՈՒՐԵՐ 2
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ապուր

Մասրամածուն
10.02.2011, 14.36.05
Պատրաստման եղանակը :
Թարմ մասուրը մաքրել վնասված պտուղներից, լավ լվանալ, եփել և անցկացնել քամիչի միջով: Ճզմված զանգվածը խառնելով լուծել ջրի հետ: Ավելացնել շաքար և, խառնելով, եփել թույլ կրակի վրա: Հետո վերցնել կրակից, հեռացնել փրփուրը: Չորացրած մասուրով մասրամածուն պատրաստելու համար այն պետք է լցնել եռման ջրի մեջ և թողնել 10-12 ժամ, որպեսզի պնդանա: Պատրաստի պտուղները անցկացնել քամիչի միջով: Ճզմված զանգվածը խառնել ջրի հետ (որի մեջ թրջվել է մասուրը), ավելացնել շաքար, եփել, հեռացնել փրփուրը և սառեցնել:

Պարունակություն :
 250 գ. թարմ և 80 գ. չորացրած մասուրի համար վերցնել 25 գ. շաքար:
Добавил: Aro |
Просмотров: 423 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz