Այս ամենը անվճար է
Ոլոռով ապուր ծիրանաչրով ( չիրապուր )
|
13.02.2011, 23.33.39 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ոլոռը ջոկել, լվանալ, լցնել կաթսայի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել և եփել: Այնուհետև ավելացնել ծիրանաչիր, շաքար և եփել, մինչև ծիրանաչիրը փափկի: Չիրապուրը մատուցել սառը վիճակում:
| Պարունակություն :
| 50 գ. ոլոռի համար վերցնել 57 գ. ծիրանաչիր, 25 գ. շաքար, 500 գ. ջուր: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 885
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|