Քաղցր կորկոտապուր - Ապուր - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.22.22
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ապուր

Քաղցր կորկոտապուր
12.02.2011, 23.29.47
Պատրաստման եղանակը :
Կորկոտը ջոկել, լվանալ, քամել, հետո լցնել կաթսայի մեջ, վրան եռման ջուր լցնել, ծածկել կափարիչով և եփել: Թույլ կրակի վրա խաշել կորկոտը` 1.5-2 րոպե, որից հետո ավելացնել չամիչ, ծիրանաչիր, շաքար և նորից եփել 15-20 րոպե: Ապուրը վերցնել կրակից, ավելացնել ծեծած դարչին, խառնել, տաք վիճակում լցնել ափսեների մեջ, վրան լցնել աղացած նուշ և սառեցնել: Նուշը աղալուց առաջ պետք է թրջել տաք ջրով, հետո հեռացնել վրայի թաղանթը, այլապես դառնահամ կլինի: Մատուցել սառը վիճակում:

Պարունակություն :
50 գ. կորկոտի համար վերցնել 500 գ. ջուր, 0.25 գ. դարչին, 20 գ. ծիրանաչիր, 20 գ. շաքար, 15 գ. չամիչ, 10 գ. նուշ:

Добавил: Aro |
Просмотров: 315 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz