Սոխապուր - Ապուր - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 05.12.2016, 15.28.18
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 5
ՀՅՈՒՐԵՐ 5
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ապուր

Սոխապուր
06.02.2011, 20.45.47
Պատրաստման եղանակը : 
Պրասը ջոկել, հեռացնել վնասված տերևները, կտրել, վրան ջուր լցնել և եփել թույլ կրակի վրա, մինչև փափկի: Բոված ալյուրը լուծել սոխի ջրի մեջ, լցնել ապուրին, ավելացնել հաճար, մեծ կտորներով կտրատած կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ և եփել: Ապուրը մատուցել վրան մաղադանոս լցրած:

Պարունակություն :
 50 գ. պրասի համար վերցնել 20 գ. հաճար, 3 գ. ալյուր, 15 գ. հալած յուղ, 80 գ. կարտոֆիլ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 394 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz