Այս ամենը անվճար է
Սպաս " Սյունիքի "
|
06.02.2011, 20.55.21 |
Պատրաստման եղանակը :
| Կորկոտը ջոկել, լվանալ և եփել: Ոսպը ջոկել, լվանալ եփել և սառեցնել: Սառած ոսպը խառնել կորկոտի հետ: Չորացրած թանը լուծել ջրի մեջ (500 գ.), լցնել ոսպի և կորկոտի վրա, եռացնել: Ապուրը մատուցել սառը վիճակում, վրան համեմ ցանած:
| Պարունակություն :
| 20 գ. ոսպի համար վերցնել 20 գ. կորկոտ, 50 գ. չորացրած թան, 40 գ. ալյուր, աղ, համեմ` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1368
| Рейтинг: 4.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|