Այս ամենը անվճար է
Ապուր-պյուրե սպիտակ լոբով
|
05.02.2011, 22.55.09 |
Պատրաստման եղանակը :
| Լոբու վրա սառը ջրով եփել, լցնել քամիչի մեջ, հետո ճզմել, լցնել իր ջրի մեջ և աղ անել: Ապուրին ավելացնել սոխեռած, բոված ալյուր` ջրով բացած, հետո եփել թույլ կրակի վրա` անընդհատ խառնելով: Պյուրեն մատուցել վրան կարմիր պղպեղ, համեմ և սամիթ ցանած:
| Պարունակություն
| 80 գ. սպիտակ լոբու համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. հալած յուղ, 3 գ. ալյուր, աղ, կարմիր պղպեղ, համեմ և սամիթ` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 974
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|