Չորեքշաբթի, 08.05.2024, 22.49.43
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Ապուր-պյուրե սպիտակ լոբով
05.02.2011, 22.55.09
Պատրաստման եղանակը :
Լոբու վրա սառը ջրով եփել, լցնել քամիչի մեջ, հետո ճզմել, լցնել իր ջրի մեջ և աղ անել: Ապուրին ավելացնել սոխեռած, բոված ալյուր` ջրով բացած, հետո եփել թույլ կրակի վրա` անընդհատ խառնելով: Պյուրեն մատուցել վրան կարմիր պղպեղ, համեմ և սամիթ ցանած:
Պարունակություն
80 գ. սպիտակ լոբու համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. հալած յուղ, 3 գ. ալյուր, աղ, կարմիր պղպեղ, համեմ և սամիթ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 974 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz