Երեքշաբթի, 23.04.2024, 16.08.10
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Ապուր " Չլբուրն "
06.02.2011, 13.02.36
Պատրաստման եղանակը :
Գլուխ սոխը մանր կտրատել, կարագով տապակել, վրան սառը ջուր լցնել և եռացնել: Ջրին ավելացնել ջոկած և լվացած բրինձ, աղ, պղպեղ և եփել մինչև բրինձը եփվի: Հետո ապուրի մեջ լցնել հարած ձու և այս ամենը լավ խառնել: Չլբուրը մատուցել վրան մաղադանոս ցանած:

Պարունակություն :
100 գ. գլուխ սոխի համար վերցնել 1 ձու, 15 գ. հալած յուղ, 20 գ. բրինձ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 880 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz