Բրնձով դդմապուր - Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.23.15
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Բրնձով դդմապուր
06.02.2011, 12.45.46
Պատրաստման եղանակը :
Կլեպից ու սերմերից մաքրած դդումը կտրել մեծ կտորներով, լցնել աղաջրով լցրած կաթսայի մեջ (100 գ. մեկ բաժնի համար) և եփել: Եռալուց 5 րոպե հետո ավելացնել թերխաշ բրինձը և շարունակել եփել 10-15 րոպե, վրան լցնել կաթ, շաքար, հիլ և եփել մինչև պատրաստ լինի: Մատուցելիս ապուրի վրա ծեծած դարչին լցնել:

Պարունակություն :
200 գ. դդումի համար վերցնել 20 գ. բրինձ, 300 գ. գազար, 10 գ. շաքար, աղ, հիլ, դարչին` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 612 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz