Այս ամենը անվճար է
Բրնձով դդմապուր
|
06.02.2011, 12.45.46 |
Պատրաստման եղանակը :
| Կլեպից ու սերմերից մաքրած դդումը կտրել մեծ կտորներով, լցնել աղաջրով լցրած կաթսայի մեջ (100 գ. մեկ բաժնի համար) և եփել: Եռալուց 5 րոպե հետո ավելացնել թերխաշ բրինձը և շարունակել եփել 10-15 րոպե, վրան լցնել կաթ, շաքար, հիլ և եփել մինչև պատրաստ լինի: Մատուցելիս ապուրի վրա ծեծած դարչին լցնել:
| Պարունակություն :
| 200 գ. դդումի համար վերցնել 20 գ. բրինձ, 300 գ. գազար, 10 գ. շաքար, աղ, հիլ, դարչին` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1299
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|