Բրնձապուր - Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.20.19
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 3
ՀՅՈՒՐԵՐ 3
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Բրնձապուր
06.02.2011, 13.06.46
Պատրաստման եղանակը :
Եռացող աղաջրի մեջ լցնել բրինձ, տապակած գազար, նեխուր, գլուխ սոխ, խորանարդաձև կտրած կարտոֆիլ և եփել մինչև բրինձը եփվի: Մատուցել վրան համեմ ցանած:

Պարունակություն :
 25 գ. բրնձի համար վերցնել 100 գ. կարտոֆիլ, 25 գ. գլուխ սոխ, 20 գ. գազար, 10 գ. նեխուր, 15 գ. յուղ, աղ, համեմ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 383 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz