Հինգշաբթի, 28.03.2024, 22.49.22
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Բրնձով ապուր` հոնով
06.02.2011, 13.04.21
Պատրաստման եղանակը :
Հոնը խաշել: Խաշած ջուրը քամել, իսկ հոնը անցկացնել քամիչի միջով և նորից խառնել ջրի հետ: Առանձին եփել բրինձ, լցնել հոնի վրա, ավելացնել աղ, շաքար և եփել: Ապուրը մատուցել վրան կարմիր պղպեղ ցանած:

Պարունակություն :
 80 գ. թարմ կամ 20 գ. չորացրած հոնի համար վերցնել 25 գ. բրինձ, 2 գ. շաքար, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz