| Այս ամենը անվճար է
 Բրնձով ապուր` հոնով 
|  | 06.02.2011, 13.04.21 |  | | Պատրաստման եղանակը : 
 | Հոնը խաշել: Խաշած ջուրը քամել, իսկ հոնը անցկացնել քամիչի միջով և նորից խառնել ջրի հետ: Առանձին եփել բրինձ, լցնել հոնի վրա, ավելացնել աղ, շաքար և եփել: Ապուրը մատուցել վրան կարմիր պղպեղ ցանած: 
 
 |  | Պարունակություն : 
 | 80 գ. թարմ կամ 20 գ. չորացրած հոնի համար վերցնել 25 գ. բրինձ, 2 գ. շաքար, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի: | 
 |  | Добавил: Aro | |  | Просмотров: 1081
| Рейтинг: 0.0/0 |  Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация  | Вход  ] |