Այս ամենը անվճար է
Բրնձով ապուր` հոնով
|
06.02.2011, 13.04.21 |
Պատրաստման եղանակը :
| Հոնը խաշել: Խաշած ջուրը քամել, իսկ հոնը անցկացնել քամիչի միջով և նորից խառնել ջրի հետ: Առանձին եփել բրինձ, լցնել հոնի վրա, ավելացնել աղ, շաքար և եփել: Ապուրը մատուցել վրան կարմիր պղպեղ ցանած:
| Պարունակություն :
| 80 գ. թարմ կամ 20 գ. չորացրած հոնի համար վերցնել 25 գ. բրինձ, 2 գ. շաքար, աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1005
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|