Չորեքշաբթի, 30.09.2020, 12.29.56
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Կարմիր լոբով ապուր ( Լոբախաշու )
05.02.2011, 12.57.25
Պատրաստման եղանակը
Լոբին լվանալ, վրան սառը ջուր լցնել, եռացնել, հեռացնել քաֆը և եփել թույլ կրակի վրա: Լոբին լցնել քամիչի մեջ, մի մասը լավ տրորել և խառնել խաշած ջրի հետ` մինչև միատարր զանգված դառնա, ավելացնել մանր կտրատած սոխ: Լոբու մնացած մասը, ջրով լուծված ալյուրը, ծեծած ընկույզը, աղը, կարմիր պղպեղը, համեմը խառնել, միացնել մյուս մասի հետ և եփել:

Պարունակություն 
60 գ. կարմր լոբու համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. ընկույզ, 3 գ. ալյուր, 10 գ. հալած յուղ, աղ, կարմիր պղպեղ, համեմ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 12046 | Рейтинг: 2.8/5
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz