Լոբով ձավարով ապուր - Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Երկուշաբթի, 20.02.2017, 06.55.00
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Լոբով ձավարով ապուր
06.02.2011, 13.01.23
Պատրաստման եղանակը :
Լոբին թույլ եփել, ավելացնել ձավար, սոխառած, աղ, պղպեղ և եփել: Ապուրը մատուցել վրան կանաչի ցանած:

Պարունակություն :
30 գ. կարմիր լոբու համար վերցնել 15 գ. ձավար, 25 գ. գլուխ սոխ, 10 գ. յուղ, աղ, պղպեղ մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 609 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2017
Сделать бесплатный сайт с uCoz