Ոլոռով ընկույզով ապուր - Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Չորեքշաբթի, 29.03.2017, 14.11.40
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 6
ՀՅՈՒՐԵՐ 6
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Ոլոռով ընկույզով ապուր
07.02.2011, 12.58.20
Պատրաստման եղանակը :
Ոլոռով և ընկույզով ապուրը պատրաստել ինչպես ՙԱլուչայով ապուր՚-ը (Նայել նախորդ բաղադրատոմսը), ալուչայի փոխարեն լցնել ծեծած ընկույզ:

Պարունակություն :
30 գ. ոլոռի համար վերցնել 25 գ. գլուխ սոխ, 3 գ. ալյուր, 15 գ. յուղ, 100 գ. կարտոֆիլ, 15 գ. ընկույզ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 478 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2017
Сделать бесплатный сайт с uCoz