Հինգշաբթի, 18.04.2024, 04.29.37
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Ոսպապուր ավելուկով
06.02.2011, 10.19.15
Պատրաստման եղանակը : 
Չորացրած ավելուկը տաք ջրով լավ լվանալ, լցնել տաք ջրով կաթսայի մեջ և թեթևակի եփել, հետո ավելացնել թրջած ոսպը, խորանարդաձև կտրած կարտոֆիլ, թթու սալոր, կարագով բոված ցորենի ալյուր, ծեծած սխտոր: Ապուրը եփել մինչև կարտոֆիլը պատրաստ լինի:
Պարունակություն :
: 20 գ. ոսպի համար վերցնել 80 գ. կարտոֆիլ, 50 գ. չորացրած ավելուկ, 10 գ. սալոր, 3 գ. ալյուր, 20 գ. կարագ, 1 գ. սխտոր, աղն ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1964 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz