Ոսպապուր բրինձով - Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ - ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ - Այս ամենը անվճար է - Հայաստան 2010
Շաբաթ, 10.12.2016, 23.23.05
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Բակլազգիներով և ձավարեղենով ճաշատեսակներ

Ոսպապուր բրինձով
06.02.2011, 10.17.39
Պատրաստման եղանակը :
Պատրաստել ՙԱրիշտայով ոսպապուր՚-ի նման (Նայել նախորդ բաղադրատոմսում), արիշտայի փոխարեն` բրինձ, իսկ չամիչի փոխարեն ծիրանաչիր օգտագործել:
Պարունակություն :
30 գ. ոսպի համար վերցնել 20 գ. բրինձ, 25 գ. գլուխ սոխ, 15 գ. յուղ, 10 գ. ծիրանաչիր, 15 գ. ընկույզ, աղ, պղպեղ, մաղադանոս:
Добавил: Aro |
Просмотров: 370 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2016
Сделать бесплатный сайт с uCoz