Այս ամենը անվճար է
Ֆոլգայի մեջ եփված կարմրախայտ
|
03.08.2011, 15.12.42 |
Պատրաստման եղանակը :
| Ֆոլգայի վրա կարագ քսել, դնել մաքրած, փորոտիքը հեռացված ձուկը, դրա վրա շարքով դնել կտորներով կտրած լոլիկ, մանր կտրած գլուխ սոխ, թարխուն, համեմել աղով ու պղպեղով: Թղթի եզրերը վրա բերել, իրար կպցնել և պատել խմորով: Ձկով փաթեթը դնել յուղ քսած տապակի մեջ և 15-18 րոպե եփել ջեռոցում: Դրանից հետո ֆոլգան բացել և ձուկը դնել ափսեի մեջ: Մատուցել` մաղադանոսի տերևներով զարդարած:
| Պարունակություն :
| 250 գ. ձկան համար վերցնել 80 գ. լոլիկ, 20 գ. կանաչ սոխ, 10 գ. թարխուն, 10 գ. կարագ, 10 գ. ալյուր` խմորի համար, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 1669
| Рейтинг: 5.0/1 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|