Չորեքշաբթի, 30.09.2020, 09.49.22
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Ֆոլգայի մեջ եփված կարմրախայտ
03.08.2011, 15.12.42
Պատրաստման եղանակը :
Ֆոլգայի վրա կարագ քսել, դնել մաքրած, փորոտիքը հեռացված ձուկը, դրա վրա շարքով դնել կտորներով կտրած լոլիկ, մանր կտրած գլուխ սոխ, թարխուն, համեմել աղով ու պղպեղով: Թղթի եզրերը վրա բերել, իրար կպցնել և պատել խմորով: Ձկով փաթեթը դնել յուղ քսած տապակի մեջ և 15-18 րոպե եփել ջեռոցում: Դրանից հետո ֆոլգան բացել և ձուկը դնել ափսեի մեջ: Մատուցել` մաղադանոսի տերևներով զարդարած:

Պարունակություն :
 250 գ. ձկան համար վերցնել 80 գ. լոլիկ, 20 գ. կանաչ սոխ, 10 գ. թարխուն, 10 գ. կարագ, 10 գ. ալյուր` խմորի համար, աղ, պղպեղ, մաղադանոս` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1362 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2020
Сделать бесплатный сайт с uCoz