Հինգշաբթի, 25.04.2024, 11.14.08
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Իշխան` ձկնորսական ձևով
21.02.2011, 17.37.18
Պատրաստման եղանակը : 
Կաթսայի մեջ լցնել փոքր, լվացած գետի քարեր, լցնել այնքան ջուր, որ ծածկի քարերին և դնել կրակի վրա: Երբ ջուրը սկսի եռալ, լցնել մանրացրած քարաղ, 1-2 շարքով դնել փորոտիքը մաքրած և լվացած ձուկը` թեփուկներով : Կաթսան պինդ փակել և 18-20 րոպե վրա եփել` առանց ջրի, թույլ կրակի վրա: Իշխանը մատուցել տաք վիճակում. կանաչ սոխն ու թարխունը մատուցել առանձին:

Պարունակություն :
200 գ. իշխանի համար վերցնել 50 գ. թարխուն, 50 գ. կանաչ սոխ, 6 գ. քարաղ:
Добавил: Aro |
Просмотров: 772 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz