Ուրբաթ, 29.03.2024, 16.16.13
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Իշխան` Նորքի
21.02.2011, 10.09.23
Պատրաստման եղանակը :
Մաքրած ձկան փորոտիքը մաքրել` առանց փորը բացելու, (խռիկները հեռացնելուց հետո բացված անցքով): Մաքրված ձուկը լավ լվանալ: Ձկան փորի մեջ լցնել աղ, պղպեղ, հետո լցնել մանր կտրատած թարխուն, կանաչ սոխ և լվացած ալուչա (թարմ կամ չորացրած): Պատրաստի ձուկը օղակաձև ծալել: Դրա համար պոչի լողակը մտցնել ձկան ներքևի ծնոտի մեջ: Կաթսայի մեջ խաչաձև դնել մաքուր փայտիկներ, լցնել խաղողի սպիտակ գինի, դնել ձուկը և 18-20 րոպե առանց ջրի եփել: Իշխանը մատուցել տաք կամ սառը վիճակում, զարդարել կանաչիով: Նռան հյուըթ կամ նռան հատիկները մատուցել առանձին:

Պարունակություն :
 200 գ. իշխանի համար վերցնել 35 գ. սպիտակ գինի, 10 գ. թարխուն, 50 գ. կանաչ սոխ, 10 գ. թարմ ալուչա, 20 գ. նռան հյութ կամ 55 գ. նռան հատիկներ, կարմիր պղպեղ, աղ, կանաչին ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 1021 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz