ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ
ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 ՀՅՈՒՐԵՐ 1 ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
|
Այս ամենը անվճար է
Իշխան` ընկույզի սոուսով
|
21.02.2011, 10.04.33 |
Պատրաստման եղանակը :
| Մշակված ձուկը խաշել նախորդ բաղադրատոմսի նման: Այնուհետև պատրաստի ձուկը զգուշորեն դնել ափսեի մեջ, զարդարել թարխունով: Առանձին մատուցել մաքրած ընկույզով սոուս կամ գինու քացախ: Սոուս պատրաստելու համար մաքրած ընկույզի վրա եռման ջուր լցնել, հեռացնել վրայի թաղանթը և լավ ծեծել: Ծեծած ընկույզի վրա լցնել եռման ջուր, աղ, շաքար և եփել 15 րոպե: Եփելուց 5 րոպե առաջ ավելացնել քացախ և մանր կտրատած համեմ: Ընկույզի սոուսով իշխանը կարելի է մատուցել և տաք, և սառը վիճակում:
| Պարունակություն :
| 200 գ. իշխանի համար վերցնել 50 գ. ընկույզի սոուս կամ քացախ, աղ, թարխուն ըստ ճաշակի: 25 գ. ընկույզի սոուս պատրաստելու համար վերցնել 1 գ. շաքար, 50 գ. ջուր, 0.1 գ. աղ, 10 գ. քացախ, համեմ` ըստ ճաշակի: |
|
Добавил: Aro |
|
Просмотров: 917
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
| | |