Հինգշաբթի, 25.04.2024, 01.36.21
Դուք մուտք եք գործել ինչպես Հյուր | Խումբ "ՀՅՈՒՐ"Ողջունում եմ ձեզ Հյուր | RSS

Հայաստան և Հայեր

ՎԻՃԱԿԱԳԻՐ

ԿԱՊԻ ՄԵՋ ԵՆ ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1
ՀՅՈՒՐԵՐ 1
ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ 0
ՄՈՒՏՔԻ ՖՈՐՄԱ

ՓՆՏՐԵԼ

Այս ամենը անվճար է

Главная » Доска объявлений » ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ » Ձկնեղենով կերակրատեսակներ

Իշխան` ընկույզի սոուսով
21.02.2011, 10.04.33
Պատրաստման եղանակը :
Մշակված ձուկը խաշել նախորդ բաղադրատոմսի նման: Այնուհետև պատրաստի ձուկը զգուշորեն դնել ափսեի մեջ, զարդարել թարխունով: Առանձին մատուցել մաքրած ընկույզով սոուս կամ գինու քացախ: Սոուս պատրաստելու համար մաքրած ընկույզի վրա եռման ջուր լցնել, հեռացնել վրայի թաղանթը և լավ ծեծել: Ծեծած ընկույզի վրա լցնել եռման ջուր, աղ, շաքար և եփել 15 րոպե: Եփելուց 5 րոպե առաջ ավելացնել քացախ և մանր կտրատած համեմ: Ընկույզի սոուսով իշխանը կարելի է մատուցել և տաք, և սառը վիճակում:

Պարունակություն :
200 գ. իշխանի համար վերցնել 50 գ. ընկույզի սոուս կամ քացախ, աղ, թարխուն ըստ ճաշակի: 25 գ. ընկույզի սոուս պատրաստելու համար վերցնել 1 գ. շաքար, 50 գ. ջուր, 0.1 գ. աղ, 10 գ. քացախ, համեմ` ըստ ճաշակի:
Добавил: Aro |
Просмотров: 917 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Հայաստան © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz